COROANE DENTARE

Ţi-am pregătit cele mai inovatoare tratamente protetice, pentru ca tu să îţi recapeţi rapid, fără durere sau costuri uriaşe, încrederea că zâmbetul îţi va fi la fel de admirat ca altădată.

În plus, toate tratamentele noastre stomatologice sunt lipsite de durere, pentru ca tu să te simți cât mai confortabil în scaunul dentistului. Fiecare dintre tratamentele noastre de coroane dentare și punți dentare fixe sunt personalizate după amprenta dentară a fiecărui pacient.

Coroanele dentare sunt folosite pentru a înveli complet un dinte care este deteriorat, dar are și un rol estetic, de corectare a formei sau alinierii dinților. Coroanele dentare se pot atașa și la un implant dentar, oferindu-o forma și funcționalitatea unui dinte natural. În plus, culoarea coroanelor dentare din material compozit se aseamănă foarte mult cu dintele natural.

ETAPE

Determinarea culorii pentru coroana dentară – se face în concordanţă cu nuanța dinților naturali ai pacientului

Şlefuirea dintelui sau a dinților vecini breșei edentate – pentru crearea spațiului necesar inserției coroanei dentare.

Amprentarea poziţiei implantului dentar, a dintelui sau a dinților – necesară pentru fabricarea punții dentare

Aplicarea unei lucrări provizorii – cu scopul de a proteja implantul dentar, dinții și gingiile; pot fi necesare una sau mai multe ședințe pentru adaptarea punții sau a coroanei dentare individuale

Cimentarea provizorie – interval de 1-2 săptămâni pentru verificarea adaptării pacientului la coroana dentară

Cimentarea definitivă.