Clinica Stomatologica

MegaDEnt

Clinica stomatologică MegaDENT este o clinică inovativă, dotată cu tehnologie germană de ultimă generație. Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipă de medici stomatologi recunoscuți, care lucrează cu echipamente și materiale ultramoderne care este soluția unei danturi frumoase si sănătoase. Atmosfera prietenoasă și profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut în clinica stomatologică să treaca in mod plăcut. Tratamentul stomatologic fără durere este unul din principalele noastre obiective. La clinica stomatologică MegaDENT acest lucru este posibil, dispunînd de cele mai moderne tehnici de îndepărtare a senzaţiei de teamă si durere a pacientului.

Lipsa durerii

sistemele moderne de  insensibilizare permit controlul eficient al sindromului de durere şi efectuarea unei anestezii mai exacte şi eficiente absolut fără durere.

Calitatea

 pentru un tratament mai reuşit se folosesc doar cele mai moderne materiale. Stomatologia  „MegaDent” oferă garanţie la tratamentul efectuat, protezare şi alte tipuri de servicii.

Tratamente personalizate

 ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare. Pentru fiecare pacient se întocmeşte un program  individual de tratament, ţinând cont de toate patologiile existente.

O scurta prezentare video:

prezentare