Tehnologii

Tehnologii MegaDent

„Tehnologia este arta de a transforma ştiinţa în ceva practic”. Marcio Barrios

Acest scanner reprezintă elementul-cheie atunci cînd vă doriţi un start-up de succes, ceea ce v-ar permite să dezvoltaţi la maximum potenţialul unităţii stomatologice, întrucît acesta este dotat cu un hardware puternic şi software inteligent.
Introdus recent şi în medicina dentară, microscopul se bucură de un succes enorm, întrucît datorită măririlor considerabile (chiar pînă la 20 de ori) şi a unei lumini puternice este posibilă vizualizarea întregului proces.
În prezent, centrele stomatologice adoptă din ce în ce mai des serviciul “Future Dental Studio”, ce presupune implementarea serviciilor foto şi video în vederea stabilirii unui diagnostic profesional.
Trebuie să admitem că orice centru stomatologic care-şi propune să ofere pacienţilor servicii de calitate are nevoie de un centru integrat de radiologie digitală.
Noţiunea de sterilitate o asociăm cu siguranţă şi încredere, întrucît în cadrul clinicii “MegaDent” folosim atît produse de dezinfectare de calitate, cît şi echipamente de top (Autoclav, Sigilator, Baie cu ultrasunet) pentru a exclude orice risc de infectare.
Dezvoltarea în permanenţă a tehnologiilor moderne în domeniul stomatologic impun implementarea unor kit-uri performante şi actuale care să simplifice sau să sporească gradul de calitate al medicului dentist.
Atunci cînd nu sunteţi siguri de complexitatea problemei sau dacă este nevoie de implicarea medicală apelăm la camera intraorală de ultimă generaţie, cu care, de fapt, sunt dotate toate fotoliile stomatologice din cadrul MEGADENT, care asigură vizualizarea şi prezentarea situaţiei reale a danturii.
Ghidurile chirurgicale sunt cele mai recente inovaţii în domeniul stomatologic ce permit efectuarea unor intervenţii complexe.
Pentru a da valoare unei danturi sănătoase pacienţii apelează la albirea profesională efectuată în cabinetul specialistului.
Atunci cînd îţi doreşti un zîmbet de milioane, dar totuşi persistă frica de albire dentară, vă propunem un tratament original cu Airflow NSK Prophy-Mate Neo, ce presupune igienizarea eficientă şi rapidă a danturii.
Atunci cînd pacientul este supus unui tratament mai complex, cum ar fi implantologic, chirurgical sau maxilo-facial, apelăm la fiziodispenser.
Întrucît MEGADENT îşi propune să ofere pacienţilor săi un confort maxim, oferim posibilitatea ca în timpul procedurilor stomatologice să vizioneze un program televizat, fie să asculte o muzică de calitate la alegerea clientului, datorită sistemului audio Wireless cu care este dotată clinica.
Şi din nou cînd vine vorba despre aspectul chirurgical, care implică o acurateţe şi precizie dublă, optăm pentru tehnologia PRF – Endoret (trombocite bogate în plasmă), o procedură care presupune vindecarea mai rapidă a suprafeţei unde s-a intervenit, evitînd o inflamaţie ulterioară, întrucît reduce orice risc de infectare.
Acest dispozitiv vine în ajutorul medicului stomatolog oferind tratarea corectă a canalului.
Tratamentele complexe implică şi echipament suplimentar.

Comunicarea cu MegaDent

„Să spunem ce simţim şi să simţim ce spunem; vorbele să fie în acord cu viaţa”. (Seneca)

022 56 54 94
str. Sarmizegetusa 23
078 99 86 86
megadentmd@gmail.com

Copyright 2020 by BoldThemes. All rights reserved.